Ultimele Știri

Gigi Becali, audiat din nou la DNA

gigi-becali

Gigi Becali dă din nou cu subsemnatul la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Este vorba de dosarul omului de afaceri Puiu Popoviciu. 

Finanțatorul Stelei a anunțat la venire și ce le va spune procurorilor în legătură cu declarația pe care a dat-o în anul 2006. Becali a spus că recunoaște tot ce a spus în urmă cu 10 ani.

Mă uit, le citesc, declaraţiile, că am dat două declaraţii, le citesc. Da, domnule, mi le aduc aminte, mi le menţin şi gata, la revedere, pleci acasă. Şi dacă nu-mi aduc aminte, nu-mi aduc!

Gigi Becali – finanțator Steaua 

Gigi Becali a fost şi miercuri tot la DNA, pentru a fi anunţat că este urmărit penal pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, ambele în formă continuată.

Cât despre acuzații, latifundiarul din Pipera e acuzat că în declaraţiile de martor date în 27 octombrie 2014, la DNA, şi, ulterior, în 15 februarie 2016, la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu a prezentat date care contravin probelor administrate în cauză.

Prejudiciul din dosarul omului de afaceri Puiu Popovici se ridică la fabuloasa sumă de… 335.387.260 de lei, iar dauna produsă USAMV Bucureşti se ridică la suma de 619.472.218 lei.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*