Ultimele Știri

Ghiţă a venit la sediul DNA Ploieşti cu două bufniţe pe care le-ar fi primit de la Codruţa Kovesi ca simbol al prieteniei – FOTO

Sebastian Ghiţă a venit marţi, la sediul DNA Ploieşti, cu două bufniţe pe care i le-ar fi făcut cadou Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al Direcţiei.

Sebastian Ghiţă spune că bufniţele lipite pe care le-a adus la sediul DNA şi pe care vrea să le predea procurorilor, erau un simbol al prieteniei cu Laura Codruţa Kovesi.

”Pentru că doamna Kovesi tot spune că nu a existat o relaţie între noi, venind ieri la Ploieşti mi-am adus aminte că la una dintre vizite mi-a făcut cadou două bufniţe. Şi m-am gândit să le dau înapoi pentru că am văzut eu la Vanghelie şi la Geoană că după ce au dat ceasurile înapoi nu au mai avut nicio problemă”, a spus Sebastian Ghiţă la sediul DNA.

Sebastian Ghiţă a fost pus sub control judiciar pe 60 de zile, pe 6 septembrie, de procurorii DNA Ploieşti, fiind acuzat de complicitate la spălare de bani, anchetatorii susţinând că omul de afaceri i-a dat fostului premier Victor Ponta 220.000 de euro pentru a-şi asigura un loc eligibil la alegerile din 2012.

bufnite

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*