Ultimele Știri

Gheorghe Nichita, bătălie câștigată în fața DNA: A fost trimis acasă!

gheorghe nichita

Fostul primar Gheorghe Nichita se va întoarce în Iaşi. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au transformat arestul preventiv cu arestul la domiciliu.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au transformat arestul preventiv al lui Nichita în arest la domiciliu. Acesta va reveni acasă, dar nu va ieşi din vila sa, nu va lua legătura cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii şi cu martorii în cauză şi se va prezenta în faţa anchetatorilor ori de câte ori va fi chemat, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Primarul suspendat al Iașului Gheorghe Nichita a fost arestat în octombrie 2015 fiind suspectat că a primit mită de la președintele grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu.

Potrivit DNA, în august 2013, în contextul implementării proiectului ‘Sistem de Management de Trafic în Municipiul Iași’, care privea fluidizarea traficului rutier și pietonal, precum și scăderea gradului de poluare, finanțat din fonduri europene, Gheorghe Nichita, în calitate de primar, a pretins și primit de la ceilalți inculpați mai multe foloase necuvenite pentru a agrea câștigarea licitației de către asocierea UTI – IBC și semnarea contractului respectiv, în valoare de 69.614.309 lei (fara TVA), precum și pentru asigurarea derularii acestuia în bune condiții.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*