Ultimele Știri

Gheorghe Nichita: Această țară este condusă de generalul Florian Coldea!

Aceasta este declarația „bombă" a fostului primar al municipiului Iași, la o întâlnire cu membrii PSD Iași

Gheorghe Nichita a condus municipiul Iași până în luna mai a acestui an, când a fost suspendat din funcție printr-un ordin al prefectului. Acesta a fost pus sub acuzare pentru fapte de corupție și pus sub control judiciar.

Zilele trecute, declara că și-a rezolvat problemele cu Justiția și că dorește chiar să candideze la viitoarele alegeri locale din 2016. Gheorghe Nichita invocă sprijinul venit din partea structurilor de la vârful puterii politice, conform ziarului Bună Ziua Iași. La o întâlnire cu membrii PSD Iași, acesta a declarat fără rezerve că a fost susținut de către „servicii”, cât timp George Maior a fost la conducerea Serviciului Român de Informații.

„Eu mi-am rezolvat problemele cu justiția, intelegeți voi. Această țară este condusă de generalul Florian Coldea, pentru că președintele Klaus Iohannis nici nu știe ce are de făcut. Sa fie foarte clar pentru toată lumea. Eu am fost susținut pe linia serviciilor cât a fost George Maior șeful SRI și nu mi s-a intamplat nimic. Dar să știti că nici de acum nu mi se poate întampla nimic! Nimeni nu are ce sa-mi facă mie nimic. Eu am deținut controlul atâția ani și-l voi deține și de acum înainte.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*