Ultimele Știri

Gheorghe Ialomiţianu: ”Acest buget nu este realist, este pentru supravieţuirea lui Victor Ponta la guvernare”

Proiectul de lege al bugetului pe anul 2015 continuă să stârnească controverse, membrii PDL și PNL considerându-l ”mincinos” și creat pentru ”supraviețuirea lui Ponta la guvernare”. Aceștia au declarat că nu vor vota proiectul de lege privind bugetul, în forma în care a fost trimisă de Guvern.

Deputatul Eugen Nicolăescu a declarat că bugetul construit de Guvern și prezentat în Parlament, încalcă legea finanțelor publice. Acesta constată mai multe nereguli, mai ales în privința numărului de şomeri prezentat atât în proiectul de buget pe 2014, dar şi în proiectul din 2015

„În legătură cu numărul de şomeri, Guvernul încearcă să ne mintă, să ne inducă în eroare, deoarece în proiectul bugetului pe 2014 se estimau 435 de mii de şomeri, iar în proiecţia bugetului de 2015 se ajungea la 485 de mii de şomeri. Când se ajunge în 2015, Guvernul vine cu o poză spunând că vor fi 465 de mii de şomeri. E vorba de incoerenţă, de parşivenia pe care o face acest Guvernul în acte. PNL nu va vota proiectul de buget în forma actuală”, a declarat Nicolăescu.

Gheorghe Ialomiţianu (PDL), este și el contra bugetului prezentat, caracterizându-l ca fiind ”mincinos” și special construit, astfel încât să susțină ”supraviețuirea lui Ponta la guvernare”: „Nu putem să votăm acest buget pentru că nu va putea fi pus în aplicare, acest buget nu este realist, este pentru supravieţuirea lui Victor Ponta la guvernare”.

Pe de altă parte, PSD pledează pentru adoptarea acestui proiect de buget pe anul 2015, și îl recomandă ca fiind dovada faptului că se vor ține de promisiunile făcute , construind un buget ”sănătos”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*