Ultimele Știri

Gheorghe Flutur: ”Doresc să deschidem mult mai mult partidul tinerilor şi le adresez rugămintea să vină să facă politică”

Secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, i-a invitat pe tineri într-un interviu susținut joi, 20 noiembrie, să se implice mai mult în politică. Acesta a declarat că partidul va încerca să fie mai deschis către tineri, mai ales în contextul în care alegerile au fost influențate de ”revoluția tinerilor la vot”.

Acesta a recunoscut că turul II al alegerilor prezidențiale a venit cu surprize uriașe, mai ales datorită numărului foarte mare de tineri care au ales să meargă la vot. Flutur este de părere că aceste alegeri au fost influențate de ”o revoluţie a tinerilor prin vot şi la vot”.

„În calitate de secretar general al PNL, doresc să deschidem mult mai mult partidul tinerilor şi le adresez rugămintea să vină să facă politică. Se poate face politică într-un partid normal, într-un partid democratic, într-un partid în care poţi să-ţi spui părerea şi să ai altă părere decât alţii, într-un partid în care avem nevoie de foarte multă creativitate”, a spus senatorul de Suceava.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*