Ultimele Știri

Gestul lui Hillary Clinton care a ajuns viral. Cum a reacționat când Donald Trump a spus că are „temperament de învingător”

Utilizatorii de Internet au fost nerăbdători să afle rezultatul primei dezbateri prezidențiale dintre democrata Hillary Clinton și republicanul Donald Trump, majoritatea căutărilor de pe Google fiind legate de câștigătorul primului duel, relatează EFE.

Diferite forme de a întreba despre „calul câștigător”, sau „cine a câștigat dezbaterea din 2016”, au devenit formulele cele mai folosite de către utilizatorii din SUA în timpul dezbaterii, conform tendințelor de căutare pe Google.

Regiunile în care au fost utilizate cel mai des aceste formule de căutare sunt: Virginia și Washington, unde trăiesc multț funcționari ai guvernului, dar și în statul Vermont, al cărui senator este Bernie Sanders, fost rival al lui Clinton în alegerile primare.

Între timp, Twitter a retransmis în direct pentru prima dată cu imagini dezbaterea. Unul din momentele care a generat cele mai multe vizualizări pe Internet este intervenția în care Trump asigură că are un temperament mai bun decât cel al lui Hillary Clinton, declarații care au provocat o mișcare distractivă a umerilor fostei prime doamne și reprodusă ulterior de toate rețelele de socializare.

Dezbaterea de luni, desfășurată la Universitatea din Hofstra, în Long Island (New York), a avut ca durată o oră și jumătate și a fost prima oportunitate pentru americani de a-i vedea față în față pe cei doi candidați și de a le cunoaște mai bine propunerile politice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*