Ultimele Știri

Germania va accelera procedurile de expulzare a imigranţilor, însă nu pentru toți

imigranti

Ministrul german al Justiţiei, Heiko Maas, a propus oficial, miercuri, accelerarea procedurilor de examinare a solicitărilor de azil în cazul cetăţenilor marocani şi algerieni, pentru a-i expulza mai rapid în cazul refuzului, după seria de agresiuni cu caracter sexual.

Burkhard Lischka, un purtător de cuvânt al Partidului Social-Democrat (SPD), a declarat că cererile de azil depuse de cetăţeni algerieni şi marocani vor fi procesate în doar câteva săptămâni, deşi până acum durata medie depăşea 15 luni.

„Este vorba de o măsură de protecţie pentru contracararea activităţilor infracţionale”, a declarat Lisckha, citat de Reuters.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/FOTO: A bătut 4 ‘arabi beți’ care încercau să violeze femei la Koln. Poliția l-a ARESTAT pentru că le-a apărat

Membri ai Uniunii Creştin-Democrate (CDU) şi Uniunii Creştin-Sociale (CSU) au propus catalogarea Marocului, Algeriei şi Tunisiei drept „state sigure”, de unde nu pot fi acceptate solicitări de azil, după decizii similare luate anul trecut în cazul Albaniei, Muntenegrului şi Kosovo.

Guvernul Germaniei a anunţat marţi că analizează măsuri de accelerare a procedurilor de expulzare a străinilor care comit infracţiuni, ca reacţie la agresiunile care au vizat femei, în Koln şi în alte oraşe, de Revelion.

CITEȘTE ȘI: Nemții încep să se răzbune! Imigranți ATACAȚI la Koln

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*