Ultimele Știri

George Maior: Legile siguranței, respinse din cauza unor comentatori patetici lipsiţi de viziune sau de inteligenţă

Șeful Serviciului Român de Informații lansează un atac dur la adresa celor care se împotrivesc legilor tip Big Brother și îi numește ‘comentatori patetici lipsiți de viziune sau de inteligență’.

Directorul SRI acuză faptul că cele trei Legi respinse de Curtea Constituțională au particularități diferite, însă au fost catalogate drept legi Big Brother. 

Vorbim de trei legi – Legea retenţiei datelor, Legea cartelelor prepay şi Legea securităţii cibernetice, toate aceste legi au fost respinse pe motiv de neconstituționalitate și pentru că ar încălca dreptul la viață privată al cetățenilor.

 ”Cineva introduce în mod intenţionat un element de confuzie cu legea big brother”, afirmă George Maior. 

Dl. Maior explică la rândul său faptul că aceste legi i-ar fi protejat pe cetățeni, și în acest momemt România  este vulnerabilă datorită lipsei unei legislații corespunzătoare în domeniu. 

„Motivaţiile subiective ale unora sau altora, inclusiv la nivelul unor comentatori patetici lipsiţi de viziune sau de inteligenţă în acest domeniu, care, din păcate, vorbesc contrar intereselor cetăţenilor chiar legate de drepturile omului nu mă prea interesează. Mă interesează aspectul raţional, juridic legat de aceste legi. Noi considerăm că ele sunt concordante cu exigenţele şi ale Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, unde sunt, de asemenea, expert (…) şi doctoratul meu e luat în acest domeniu. Garantez că toate aceste lucruri au fost avute serios în vedere de juriştii serviciului”, a declarat directorul SRI.

Comentarii prin Facebook

6 Comentarii on George Maior: Legile siguranței, respinse din cauza unor comentatori patetici lipsiţi de viziune sau de inteligenţă

  1. George Maior incepe sa o ia razna , Ar trb limitat legislativ mandatul de sef al SRI . Sa respecte legislatie si de ce nu se sesizeaza nici o Institutie din stat cu privire la contestarea deciziei CC ? Un fapt grav , non democratic , intolerant in aceasta tara . Aici ar trb romanii sa intervina si sa ceara explicatii . Dar turma accepta sa fie condusa de stapan avand capul plecat . Bravo Romania , nu degeaba suntem cei mai bine vazuti din UE !

  2. …..shi ce pãrere avetzi , stimatzi ROMÂNI , dacã mâine abjectul jidan „maior george” are beregata tãiatã de un jungher super’ascutzit !!!!!!?????….

  3. …asta’nseamnã cã abjectu’ „yahwe” a futut’o pe mã’sa……la propriu shi la figurat……conform „talmudului abject jidovesc”……

  4. …totu’ este scris pentru abjectzii jidani de cele patru luni sângerii……în conformitate cu „tora”…….

  5. …..jidanu’ abject de împutzit cu numele de „maior george” a fost „numit” în aceashi „functzie!…..dar imbecilu’ nu „realizeazã” : „de ce”…….pentru cã este un jidan abject……..

  6. …evreul abject chiar crede cã ROMÂNII din ROMÂNIA cred în aberatziile evreieshti……….jalnic specimen abject evreiesc……..

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*