Ultimele Știri

George Copos va mai sta încă 6 luni în plus la închisoare

George Copos a primit un spor de pedeapsă, în urma contopirii pedepselor primite în dosarele Loteria I și cel al transferurilor de jucători. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au decis să îi aplice un spor de pedeapsă de şase luni, însă măsura poate fi contestată. 

Judecătoria Sectorului 5 a contopit pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care Copos a fost găsit vinovat că a făcut evaziune fiscală de peste un milion de euro, cu ocazia vânzării unor spaţii ale firmei Ana Electronic către Loteria Română, cu cea de trei ani şi opt luni primită în dosarul transferurilor de jucători. Instanţa a decis ca el să execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani, la care a adăugat încă şase luni, având în vedere că cele două infracţiuni sunt concurente.

Decizia JS5 nu este definitivă, motiv pentru care poate fi contestată la o instanţă superioară.

În 25 august, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe George Copos la patru ani de închisoare cu executare în dosarul cunoscut cu numele de Loteria I.

În momentul în care a primit această pedeapsă, Copos se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de trei ani şi opt luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Astfel, George Copos va sta patru ani și șase luni în spatele gratiilor, pedeapsă din care se va scade perioada pe care acesta a executat-o deja. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*