Ultimele Știri

Geoană şi Vanghelie, negocieri pentru noul PSD

Mircea Geoană şi Marian Vanghelie se pregătesc pentru lansarea noului PSD şi au început negocierile cu diferiţi parlamentari.

Mircea Geoană ar negocia cu foştii parlamentari ai PPDD, dar şi parlamentari independenţi. Anumite surse afirmă că vor fi racolaţi parlamentari din PC şi PSD.  Cei doi renegaţi ai stângii încearcă să îi dea lovitura finală premierului Victor Ponta care  i-a exclus din partid. Marian Vanghelie şi Mircea Geoană anunţă că cel puţin 20/25   de parlamentari social democraţi se vor alătura noii echipe care va scinda PSD.

Liviu Dragnea a ieşit cu ameninţări la adresa lui Marian Vanghelie şi afirmă că acesta va plăti în instanţă penru toate minciunile spuse despre el şi VictorPonta. Deşi se doreşte o reformare a PSD aceasta va fi realizată tot cu aceiaşi oameni de sistem, fapt care nu poate duce la ceva nou pentru electorat. 

Potrivit unor surse, Sorin Bota, Dumitru Pelican și Croitoru ar urma să facă parte din noua formațiune.

În plus, Geoană negociază cu mai mulți social-democrați să plece din PSD pentru a intra în noul partid de stânga, printre ei numărându-se și Ion Prioteasa.

Lupta oarbă din jurul Partidului Social Democrat poate duce la scindare şi chiar la căderea Guvernului Ponta 4. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*