Ultimele Știri

Geoană își face un partid fără „minciună, corupție și impostură”

Exclusul Mircea Geoană și-a anuntat intenția de a forma un nou partid de stânga, care va fi „eliberat de minciună, corupție și impostură”.

După mai multe acuze făcute în adresa foștilor săi colegi de partid care l-au exclus din PSD, Mircea Geoană vrea să-și continue viața politică prin istituirea unui alt partid de stânga.

„Singurul meu interes este să dau milioanelor de români care m-au votat, șansa de a fi reprezentați de un partid de stânga autentic. Voi acționa cu toată energia pentru a reda adevăraților membri și simpatizanți ai PSD, un partid profund democratic, modern și deschis către societate, eliberat de minciună, corupție și impostură”, a anunțat Geoană pe contul său de Facebook.

Prin această decizie, senatorul nu insinuează provocarea unei rupturi în PSD, însă își dorește ca mulți dintre cei pe care i-a condus până acum cinci ani să i se alăture.

„Nu doresc să provoc o ruptură a partidului pe care l-am condus. Dacă însă frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD să rămână prizonierul aceleiași clici corupte și dictatoriale de la vârful sau, atunci voi avea datoria de a chema alături de mine într-un nou proiect politic pe toți acei oameni integri care cred într-o stângă adevarată, modernă și europeană, deschis colegilor din PSD, dar și oamenilor de stânga care se simt nereprezentați de actualul PSD și de clasa politică românească”, scrie senatorul.

Amintim că Mircea Geoana a fost exclus din PSD, alături de Marian Vanghelie și Dan Șova, pe 27 noiembrie, imediat după pierderea alegerilor prezidențiale de către Victor Ponta, iar Sebastian Ghiță, cel care și-a dat demisia din partid, de asemenea, a anunțat că intenționează să înceapă o campanie de strâgere de semnături pentru inițierea unui alt partid de stânga.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Geoană își face un partid fără „minciună, corupție și impostură”

  1. dle gioana va mai aduce ti aminte cand aveati servitoare si cand a venit televiziunea acasa servitoarea a spus citez STAPANUL nu este acasa ,,,, PAI ASA VRETI DEMOCRATIE SOCIAL DEMOCRATICA VOI STAPANI SI NOI SCLAVI ??? mai bine ai merge singur la lada de gunoi !!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*