Ultimele Știri

Geoană: ”În câteva săptămâni vom avea un alt guvern”

Mircea Geoană a declarat că, potrivit părerii sale, guvernul actual va fi schimbat în câteva săptămâni, la începutul sesiunii parlamentare. Astfel, Cabinetul Ponta urmează să fie înlocuit cu un guvern minoritar, dar cu susținere parlamentară.

Acesta spune că Ponta va pleca singur de la conducere, așa cum a procedat și în cazul PSD, fără a aștepta o demitere a sa. Potrivit analizelor sale, lucrul acesta se va întâmpla cât de curând, în săptămânile ce urmează.

Victor Ponta a aruncat prosopul. Cred că îşi caută o manieră de a ieşi din scenă cu daune cât mai mici, pentru a nu da sentimentul că a dat bir cu fugiţii„, a spus Mircea Geoană, menționând că guvernul va fi înlocuit cu unul minoritar, cu susținere parlamentară.

Întrebat dacă vede posibilă instalarea unui alt guvern a coaliției guvernamentale, condus de Gabriel Oprea, Geoană a spus că nu crede în această posibilitate deoarece președintele nu ar fi de acord cu acest lucru: „Nu, nu cred că ar accepta preşedintele României. (…) Cred că se va atomiza majortatea imediat”.

De asemenea, Geoană a spus că, teoretic, Victor Ponta nu mai este premier de multă vreme, deoarece și-a pierdut autoritatea, de când partidul a fost preluat de Liviu Dragnea, iar miniştrii trebuie să dea socoteală la partid.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*