Ultimele Știri

Galerie FOTO/VIDEO: Gropa de gunoi de la Roszke. A treia zi de violențe

Valuri de imigranți au intrat în ultimele 24 de ore din Serbia în Ungaria prin punctul de trecere a frontierei de la Roszke. Miercuri s-a înregistrat a treia zi de violențe între imigranți și poliția maghiară. 

Imigranții au rupt cordoanele forțelor de ordine și au pornit pe autostrada M5, circulația fiind întreruptă temporar. Punctul de intrare în Ungaria de la Roszke a devenit o gropă de gunoi datorită resturilor lăsate în urmă de imigranți. Jurnaliștii au relatat faptul că aerul este irespirabil în tabăra improvizată de la punctul de trecere a frontierei din cauza gunoaielor.

Un alt grup de imigranți  de circa 250 de persoane au pornit pe o autostradă secundară, dar au fost opriți la intrarea în orașul Szeged. Poliția maghiară a format un cordon și a reușit să redeschidă circulația pe autostrada M5, relatează agenția de presă de stat ungară MTI.

Comisia Europeană a decis, miercuri, că România va trebui să primească doar din Ungaria 2.091 de imigranți însă Guvernul de la București anunță că nu poate primi mai mult de 1786 de imigranți.

Galerie Foto:

roszke_kitores_menekult_kergetes_2-760x506

roszke_kitores_menekult_kergetes_5-760x506

roszke_gyujtopont_menekult_1

roszke_gyujtopont_menekult_5

roszke_gyujtopont_menekult_71

roszke_gyujtopont_menekult_9

roszke_gyujtopont_menekult_10

roszke_gyujtopont_menekult_11

roszke_gyujtopont_menekult_12

roszke_gyujtopont_menekult_131

roszke_gyujtopont_menekult_21

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*