Ultimele Știri

Galerie FOTO: Facebook a dezvăluit! Este cea mai mare schimbare pe care o face

facebook

Facebook este pe cale de a face cea mai mare schimbare a site-ului din acest deceniu. Așa că, utilizatorii trebuie doar să mai aibă puțină răbdare, apoi se vor bucura de cea mai așteptată modificare.

Butonul de ‘Dislike’ este cu siguranță cea mai așteptată schimbare de către utilizatori, însă acesta nu va apărea. În schimb, lângă butonul de ‘Like’ vor apărea mai multe emoticoane care vor înfățișa mai multe stări.

Compania va introduce în loc de mult cerutul buton de ‘Dislike’, o modalitate de a permite oamenilor să reacționeze în moduri mai complete. Rubrica se va numi ‘Reactions’. Mulți utilizatori și-au dorit un buton pe care să îl poată apăsa ca reacție în cazul unor vești nu tocmai plăcute, însă, site-ul și-a arătat îngrijorarea față de faptul că acesta ar putea fi folosit în moduri negative.

În schimb, utilizatorii se vor bucura de șase reacții pe bază de emoticoane pe care le pot apăsa atunci când consideră, și care vor fi lângă butonul de ‘Like’. Acestea vor include: „Love”, „Haha”, „Yay”, „Wow”, „Sad” și „Angry”, fiecare având o pictogramă corespunzătoare ‘stării emoționale’, conform independent.co.

FACEBOOK

Facebook a anunțat anul trecut că a testat reacțiile oamenilor dn șase țări diferite. Butoanele au stat în mare parte neschimbate de la test, renunțându-se la un singur emoticon.

Butonul „Yay”, care descrie o față puțin zâmbitoare cu obrajii roz, a fost eliminat. Butonul s-a dovedit a fi o problemă, pentru că nu „are un înțeles universal”, potrivit unui purtător de cuvânt.

Echipa a ales cele șase emoticoane prin consultarea unor sociologi, potrivit Bloomberg. Site-ul a analizat, de asemenea, tendința oamenilor de a reacționa la posturi, încercând să comprime reacțiile pe bază de emoticon.

‘Reacțiile’ vor fi disponibile făcând click și ținând apăsat pe butonul ‘Like’, care va apărea în continuare sub fiecare post. Urmând pașii, veți cunoaște astfel un meniu cu diferite emoticoane, care le va permite utilizatorilor să aleagă pe oricare dintre acestea.

Când totul va fi gata, fiecăruia dintre emoticoane li se va alătura o evidență sub posturi, adăugând la toate diferite reacții.  

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*