Ultimele Știri

Galerie FOTO: Agnieszka Radwanska a câștigat Turneul Campioanelor de la Singapore

agnieszka

Poloneza Agnieskza Radwanska a câștigat pentru prima oară în cariera sa Turneul Campioanelor la tenis, reușind să o învingă în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-3, pe cehoaica Petra Kvitova, duminică la Singapore, în finala acestei competiții, la care au fost prezente cele mai bune opt jucătoare ale lumii, realtează Agerpres.

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+bnYat2iu_iwxRadwanska (26 ani) devine astfel una dintre puținele jucătoare din circuitul profesionist care își trece în palmares acest trofeu fără să fi câștigat anterior vreun turneu de Mare Șlem. Ea a reușit să o elimine în faza grupelor pe principala favorită, românca Simona Halep, în fața căreia s-a impus joi cu 7-6 (5), 6-1).

Adversara sa din finală, Petra Kvitova (25 ani), dublă campioană la Wimbledon (2011, 2014), a ratat ocazia de a se impune pentru a doua oară în cariera sa la Turneul Campioanelor, pe care l-a mai câștigat în 2011, la Istanbul, după o finală cu belarusa Victoria Azarenka (7-5, 4-6, 6-3).

„În urmă cu câteva săptămâni nici nu știam dacă mă voi afla aici, iar acum sunt foarte mândră de ceea ce am realizat. Sunt foarte fericită, este prima mea finală la acest turneu și primul meu titlu, ce mi-aș mai putea dori?”, a declarat Radwanska după victorie.

 

radwanska

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+pRW6BMkIl9Vl

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+E3qpeDcB_ZNl

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+euNMBmyNZlTl

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+TfHYqYq0PYcl

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+Onz4bp5yaTCl

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+GEeBnHCYTpPl

Agnieszka+Radwanska+BNP+Paribas+WTA+Finals+GYpcwwXwf77l

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*