Galaxy Note 7, o apariție revoluționară! Funcția unică pe care o va avea – FOTO

Galaxy Note 7 pregătește o apariție surprinzătoare pentru toții fanii Samsung. Noul telefon ar urma să aibă implementată o măsură biometrică de securitate de scanare a irisului.

Informațiile conform cărora NOte 7 va include o funcție de securitate ce realizează autentificarea utilizatorului prin scanarea irisului au început să apară deja de câteva luni, însă imagini concrete cu această funcție incredibilă au apărut abia acum.

Imaginile apărute pe Weibo, Twitter-ul chinezesc, înfățișează procesul de configurare a scanerului. Samsung a anunțat miercuri că prezentarea oficială a lui Note 7 va avea loc pe 2 august.

În China, ZTE și Alcatel au produs deja dispozitive care au impementată această funcție, însă se vehiculează că Samsung va întrece cu mult așteptările.

Pentru prima dată, Samsung a preferat să devanseze lansarea, care în mod normal avea loc în septembrie, pentru a se bucura de promovare și vânzări inițiale neafectate de lansarea viitorului model de iPhone.

În ceea ce privește designul noului Note 7, acesta va fi dotat cu un ecran curbat și va avea un design similar smartphone-ului Galaxy S7, lansat în primăvară, conform Profit.ro.

note-7-is

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *