Ultimele Știri

Gafă pe site-ul CSM București

bianca bazaliu CSM

De curând, clubul CSM București și-a lansat un nou site. Probabil că se simțea nevoia unui upgrade, având în vedere că echipa de handbal feminin va juca în grupele EHC Champions League. Însă, așa cum ne-am obișnuit când e vorba de proiecte finanțate din bani publici, rezultatul lasă de dorit: cei care au realizat site-ul au greșit naționalitățile a două jucătoare din România – Iulia Curea și Bianca Bazaliu.

Astfel că, pentru cei care au realizat site-ul Bianca Bazaliu e din Danemarca, iar Iulia Curea din Brazilia.

Iulia Curea Brazilia

Aceste erori sunt greu de înțeles, mai ales în cazul Biancăi Bazaliu care a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale României la Campionatul Mondial (U18) de anul trecut și din acest motiv a fost transferată de către CSM București. Nici antrenorul secund Adrian Vasile nu a scăpat: și el e din Danemarca, conform site-ului.

Așa stau lucrurile pentru echipa de handbal a fetelor, băieții aproape că nici nu sunt prezentați pe site: doar trei jucători de la CSM București au avut această onoare. Și mai există multe alte secțiune care n-au fost completate. Încât te întrebi: de ce a mai fost lansat site-ul dacă nu e complet?

Un alt lucru care deranjează e sintagma „Țara de proveniență” folosită de administratorii site-ului pentru a defini naționalitatea jucătoarelor, de parcă avem de-a face cu niște fructe exotice, nu cu niște ființe umane.

În România, cam orice ține de sectorul public a stat prost la comunicarea cu publicul. Iar pentru un club sportiv, site-ul e poate principalul mijloc de comunicare cu fanii – vechi și mai ales noi. Când un club joacă în EHC Champions League, toate departamentele lui trebuie să funcționeze la anumiți parametri și să investești într-un site cu informații complete nu e doar un moft. E vorba de imaginea clubului, în primul rând. Trăim în anul 2015, nu mai putem vorbi de lipsă de profesionalism când nu poți realiza un site cu informații decente, ci de nepăsare.

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*