Ultimele Știri

Gafa de proporții a Angelei Merkel, care ar putea arunca Europa în aer

angela merkel

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, și-a exprimat opinia favorabilă față de primirea imigranților pe teritoriul Europei în nenumărate rânduri. Unul dintre motivele pentru care Merkel este dispusă să primească un număr considerabil de refugiați este acela al forței de muncă, un minus cu care se confruntă Germania.

Astfel, Angela Merkel a făcut o nouă afirmație care dă curaj și avânt imigranților să vină în valuri și mai mari în Europa.

Cancelarul a făcut la salonul auto din Frankfurt, o afirmație ‘cel puțin bizară’, în opinia unora, care spun ei, ar da și mai mult curaj imigranților să își părăsească țara și să vină în Europa. Ea a cerut producătorilor de automobile din ţară să angajeze refugiaţii, să le ofere deci locuri de muncă. ‘Suntem o ţară atractivă, şi mă refer aici la renumele pe care îl avem şi cred că este un lucru bun. Acesta este şi motivul pentru care foarte mulţi oameni, este şi normal, vor să primească ajutor de la noi. Vreau să spun foarte clar, vrem să-i ajutăm pe cei care au nevoie de protecţie’, a spus şefa guvernului german. Angela Merkel nu a uitat să adauge că imigranţii economici trebuie să părăsească ţara ca să poată fi ajutaţi refugiaţii.

Cancelarul Germaniei a dorit astfel, să transmită un mesaj clar: imigranţii care nu au fugit de război ci sunt economici, trebuie să părăsească Germania.

Însă, efectul poate fi altul câtă vreme se arată deschisă să ajute inclusiv cu locuri de muncă pe adevăraţii refugiati. Astfel, aceştia ar putea sosi în număr şi mai mare din Orientul Mijlociu.

Inclusiv un membru al guvernului de la Beirut a avertizat că la fiecare sută de imigranţi sunt infiltraţi minim doi luptători ai Statului Islamic.

Numele Angelei Merkel este pe buzele multora dintre imigranţii care forţează frontierele ţărilor de tranzit.

Liderul german nu a precizat câţi refugiaţi ar vrea să ajute şi nici nu a făcut vreo afirmaţie în favoarea europenilor care îşi caută de lucru, mai ales că piaţa muncii a fost deschisă printr-o reglementare legală a Uniunii Europene la data de 1 ianuarie 2014.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Gafa de proporții a Angelei Merkel, care ar putea arunca Europa în aer

  1. Au mai aruncat Europa in aer de doua ori in secolul trecut…Sa speram ca nu vom avea ghinionul sa fim martorii distrugerii Europei.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*