Ultimele Știri

Gabriela Firea se simte urmărită: Mă monitorizează grupuri şi cercuri de interese private care se simt deranjate că eu am ajuns primar general

Gabriela Firea, a declarat, duminică seară, că este urmărită și monitorizată din cauza declarațiilor făcute în calitate de primar general al Capitalei. 

”Declaraţiile mele au deranjat foarte mult. Declaraţiile ca declaraţiile, dar faptele mele de la Primăria Capitalei au deranjat grupurile de interese care ani de zile au câştigat milioane, zeci de milioane de euro, în urma contractelor pe care le-au semnat cu Primăria Generală a Capitalei, contracte care acum, în mod evident, sunt puse în pericol, pentru că nu intenţionez să fac rabat, nu intenţionez să fac compromisuri şi să perpetuez acest stil de a face risipă din banii publici şi de a toca acel aproape un miliard de euro – banii bucureştenilor – pentru afaceri care nu se simt în creşterea calităţii vieţii bucureştenilor”, a afirmat primarul Capitalei.

Primarul general a declarat că îi sunt ascultate conversațiile telefonice de către ”cercuri de interese”.

”Am avut o conversaţie telefonică cu o colegă de partid, la un moment dat această discuţie s-a întrerupt, iar eu auzeam ce discutasem cu doamna respectivă cu câteva minute înainte. Nu-mi venea să cred că pur şi simplu ascult înregistrarea propriei noastre convorbiri. (…) Eu cred că sunt structuri private, merg pe ideea că pe mine mă monitorizează grupuri şi cercuri de interese private care se simt deranjate că eu am ajuns primar general”, a mai spus Firea, susţinând că aceste grupuri doreau să se menţină Capitala sub controlul lor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*