Gabriela Firea pune condiții pentru ca transportul RATB să devină gratuit. Care sunt acestea

Noul primar ales al Capitalei, Gabriela Firea, a reluat discuțiile cu privire la transformarea transportului RATB într-un mijloc de deplasare gratuit, menționând care ar fi condițiile pentru ca acest proiect să fie pus în aplicare.

Înainte de punerea în aplicare a proiectului în urma căruia transportul RATB va fi gratuit este nevoie de asigurarea unui număr suficient de autobuze, care să dispună de modernizare și condiții de siguranță, conform Gabrielei Firea. Aceasta declară că nu vrea să riște ca odată cu gratuitatea transportului, călătorii să considere că scade și calitatea acestuia.

Numai după ce ne vom asigura că avem suficiente autobuze, toate modernizate, toate curate, în toate să se asigure siguranța călătorului. Ca să nu se spună că am introdus gratuitate, dar serviciul a scăzut în calitate”, a spus noul primar al Capitalei.

De asemenea, călătorii vor dispune de călătorii gratuite doar în anumite intervale orare, care nu vor coincide cu orele de vârf.

Primarul general promite că Bucureştiul va avea 1000 de autobuze, cu o treime mai mult decât acum şi că va face mai multe benzi de circulaţie speciale pentru transportul în comun, taxiuri şi ambulanţe, conform Digi24.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *