Ultimele Știri

Gabriel Oprea şi Victor Ponta, suspectaţi de ingerinţe în Justiţie

Marian Vanghelie îl acuză pe vice-premierul Gabriel Oprea de ingerinţe în justiţie, în urma descinderilor care au avut loc la Primăria Sectorului 5.

Vanghelie consideră că această anchetă este comandată politic, chiar de la vârful Guvernului, fiind indicaţi Victor Ponta şi Gabriel Oprea, motiv pentru care ameninţă cu plângeri la DNA.

„Domnul Oprea este supărat că am spus anumite lucruri despre dânsul, domnul Ponta este supărat că am spus anumite lucruri despre dânşii. Îi asigur pe cei doi domni că vom face toate diligenţele şi, dacă vom simţi că sunt abuzuri politice, vom cere DNA să verifice dacă există vreun act de corupţie. Cred că actul de corupţie este pornit de la domnul Oprea, obişnuit să facă tot felul de intervenţii în justiţie”, a declarat Marian Vanghelie.

„Dacă există anchetă normală, noi dăm tot concursul. Eu nu am o problemă daca instituţiile statului vor să mă întrebe dacă există suspiciuni sau reclamaţii. Eu vă pot spune că nu este nimic ilegal în această Direcţie de Asistenţă Socială. Am mai fost verificat. O să fac o cerere să fiu verificat pentru ultimii 4 ani, 6 ani. Nu am o problemă, ştiu exact ceea ce fac, de aceea mi-am permis să fac afirmaţii despre prim-ministru şi ministrul de Interne”, a mai declarat primarul Sectorului 5.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Gabriel Oprea şi Victor Ponta, suspectaţi de ingerinţe în Justiţie

  1. Daca Vanchelie iti spune ca in urma cu 25 de ani a cunoscut-o pe maica-ta.. presupun ca-l crezi.. SI EU!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*