Gabriel Oprea: Le-am cerut colegilor să mă apere pentru că chiar sunt nevinovat. Se mai întâmplă şi tragedii

  • Nicoleta Ungureanu
  • 20 septembrie 2016
  • Social

Gabriel Oprea s-a prezentat la sediul instanței supreme pentru un nou termen în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu utilizarea fondurilor DIPI.

În ceea ce privește moartea polițistului Bogdan Gigină, fostul vicepremier a declarat că este nevinovat şi că ” la datorie, se mai întâmplă şi tragedii’.

„Sunt proceduri parlamentare, nu le-am făcut eu. Le-am cerut colegilor să mă apere pentru că chiar sunt nevinovat. Din păcate, la datorie, se mai întâmplă şi tragedii”, a declarat Gabriel Oprea la sediul instanţei supreme.

Reamintim că Senatul României a respins, luni, cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale pentru ucidere din culpă, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină.

„Îmi ştiţi foarte bine punctul de vedere, întotdeauna am considerat că nu în Parlament trebuie să se decidă dacă un om este sau nu este vinovat. Acesta este apanajul exclusiv al instanţelor de judecată şi, ca atare, eu întotdeauna, şi înainte ca PNL să fi luat decizia oficial, eu am votat în favoarea solicitărilor formulate de justiţie”, a declarat Ludovic Orban, referitor la decizia Senatului.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *