Ultimele Știri

Gabriel Oprea este de acord cu reluarea votului și le cere colegilor să voteze pentru ridicarea imunității

gabriel oprea

Gabriel Oprea anunță pe pagina sa de Facebook că îi va cere personal președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să se ocupe de demersurile necesare pentru reluarea votului în privința cererii DNA, în care este acuzat de ucidere din culpă. 

„La primul dosar am cerut colegilor sa voteze cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale. Acum am cerut colegilor sa voteze impotriva si poate ca am gresit. Multi mi-au reprosat ca vreau sa fug de Justitie, desi nu e deloc asa. Tocmai de aceea ii voi solicita Presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA, iar pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale.

Stiu ca sunt nevinovat si nu fug de Justitie. Stiu in egala masura ca acest dosar ridica prea multe semne de intrebare si nu pot sa le trec cu vederea. Daca ati fi in locul meu, cum ati proceda? Ati accepta orice acuzatie, oricat de aberanta, si ani intregi de procese pentru suspiciuni inventate? Ati accepta sa vi se spuna ca ati ucis un om desi nu ati avut absolut nicio legatura cu vreuna din cauzele accidentului?

Multi imi dau lectii. Altii ma injura. Eu nu judec pe nimeni si nu doresc nimanui raul. Un lucru il voi spune insa mereu. Sunt departe de a fi perfect. Am defectele mele, greselile mele si crucea pe care o port. Dar nu am ucis pe nimeni. Nici macar din culpa.”, a scris Gabriel Oprea pe Facebook. 

PNL și PSD s-au pus de acord în privința reluării votului în cazul lui Gabriel Oprea. În această seară sunt anunțate mai multe proteste în marile orașe, unde se va cere aducerea în fața Justiției a fostului vicepremier și ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*