Ultimele Știri

Gabriel Oprea a fost audiat la Parchet | Declarații fără răspunsuri

gabriel oprea

Gabriel Oprea a fost audiat la Parchet în cazul polițistului rutier decedat Bogdan Gigină. Vicepremierul ca și până acum a oferit declarații presei însă fără a răspunde la cele mai importante întrebări. 

Avea o urgență în acea seară?

A folosit abuziv Poliția Rutieră? 

„Nu am avut nimic în plus faţă de ceilalţi miniştri de Interne. Vreau să vă spun că de la începutul acestui an n-am avut nicio zi de concediu, am muncit de dimineaţă până seara”, a declarat Gabriel Oprea la ieșirea de audieri.

Întrebat dacă s-a deplasat cu coloană oficială de 1.500 de ori de la începutul acestui an, ministrul a răspuns că a avut „mai multe deplasări”, tot timpul pentru a-şi face datoria.

„Nu am încălcat legea în toată activitatea mea”, a mai spus Oprea.

El a precizat că a trimis la parchet toate documentele solicitate, a făcut declaraţii în faţa procurorilor, neputând spune nimic în plus presei, şi va da declaraţii anchetatorilor de fiecare dată când i se va solicita.

Ministrul de Interne are calitatea de martor în dosar, însă lucrurile s-ar putea schimba dacă se dovedește că a folosit abuziv coloana oficială. Conform legii acesta putea utiliza antemergător de la Poliție doar în situații de urgență.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*