Ultimele Știri

Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficială

OPREA

În momentul accidentului motociclistului Cosmin Bogdan Gigină, ministrul de Interne Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficială.

Parchetul General a preluat dosarul de la Parchetul Capitalei, ceea ce înseamnă că există suspiciuni că vicepremierul Oprea a folosit abuziv, împotriva legii, coloana oficială.

Însă, despre Gabriel Oprea se poate spune că este ‘campion’ la coloane oficiale, iar dovezile strânse de procuori, din registrele Brigăzii Rutiere, demonstrează concret acest lucru.

Doar anul acesta a folosit de 1.600 de ori, în București, astfel de modalitate de deplasare.

Pe lângă decesul polițistului Bogdan Gigină procurorii ar putea investiga un posibil abuz în serviciu al vicepremierului Gabriel Oprea. Cel mai probabil, acesta folosea coloana oficială în interes personal. Declarațiile date de polițiști în fața procurorilor, arată că nu o dată aceștia l-au însoțit pe Gabriel Oprea fie de la minister ori de acasă către diverse hoteluri și restaurante din București, ba chiar la saloane de înfrumusețare unde mergea pentru diverse servicii.

Dacă s-ar face o comparație, Victor Ponta, cel care avea dreptul legal la coloană oficială, a folosit echipajele Poliției de 800 de ori anul acesta. Klaus Iohannis, președintele țării a avut 400 astfel de deplasări, iar datele arată că și procurorul general, Tiberiu Nițu, a folosit escorat poliției rutiere de 600 de ori.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*