Ultimele Știri

Gabi Balint: Steaua ar trebui să fie a fanilor, nu a unui singur om

Ne vrem clubul înapoi Protest Steaua Liberă

Fostul jucător legendar al Stelei, Gabi Balint este nemulţumit de felul în care este condusă echipa din Ghencea de Gigi Becali şi susţine faptul că fanii ar trebui să deţină clubul şi să cotizeze pentru performaneţele roş-albaştrilor.

Problema legată de sigla şi palmaresul Stelei se extinde şi readuce în discuţie deţinerea în mod autoritar a echipei de fotbal de către Gigi Becali, iar foştii fotbalişti legendari din Ghencea fac front comun cu suporterii pentru a recupera ceea ce le aparţine.

„Echipa de acum, care este FCSB, a pierdut tot. Echipa asta va avea palmaresul din 2003. Palmaresul, culorile şi sigla au rămas la Armată. FCSB nu mă reprezintă. Cine să mă reprezinte? Oameni care spun că ei au adus glorie stemei de pe piept? Păi, noi ne-am rupt picioarele. S-a terminat cu această echipă dacă cei care sunt acolo nu îşi dau seama că trebuie să plătească. Nu poţi cumpăra un Mercedes la preţ de Dacie”, spunea căpitanul Tudorel Stoica acum o lună despre situaţia din Ghencea.

Între timp, fanii stelişti susţin necondiţionat ideea formării unei echipe de fotbal de către Armată, care va conţine emblema consacrată şi imensul palmares, doar că generalii de la MApN nu pot ajunge la un numitor comun, pentru că printre ei încă se mai află nostalgici după banii lui Gigi Becali.

Gabi Balint, cel care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, aprobă exigenţa conducerii Stelei în era Becali şi îşi doreşte ca echipa să fie a suporterilor.

„După cum e la Real Madrid şi la Barcelona. Cele două sunt echipele suporterilor, nu ale unui singur om. Nu am nimic cu Gigi Becali, el a băgat bani, însă eu zic că i-a scos şi cu profit pe deasupra, iar Steaua ar trebui să aibă în cont bani mulţi. Nu îl văd pe Gigi să mai vină cu bani de acasă.

Ştii care ar fi cel mai bun lucru pe care Becali ar putea să-l facă acum după ce şi-a recuperat banii? Să ofere clubul suporterilor şi îţi spun eu că aceştia i-ar face şi statuie. Ar ieşi frumos din toată această aventură. Fanii să cotizeze, să-şi aleagă un preşedinte acesta să găsească sponsori şi dacă nu face treabă, să-l tragă la răspundere”, a declarat Balint pentru Prosport.

În cazul în care ar fi posibilă situaţia prin care suporterii ar putea finanţa sau ajuta Armata pentru a înfiinţa şi deţine noua echipă de fotbal a Stelei, atunci noul proiect ar putea revoluţiona fotbalul românesc, sugrumat de afaceriştii deveniţi patroni peste noapte.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Gabi Balint: Steaua ar trebui să fie a fanilor, nu a unui singur om

  1. Mircovici Niculae // 2 martie 2015 at 10:48 // Răspunde

    Evident ca armata,mai ales in conditiile internationale actuale nu are posibiliitatea sa investeasca in fotbal.Banii sunt necesari pentru dotare.Ideea este insa generoasa.Domnul Becali ar putea ramane Presedinte de onoare al clubului dar noi toti trebuie sa ne implicam si sa cotizam pentru sustinerea echipei.La meciurile Realului si Barcelonei nu exista un scaun liber pe stadion.Daca Armata care are o mare incredere a populatiei ar face front comun cu Fanii Stelei si s-ar lua si masuri de formare a unei pepiniere serioase de formare a copiilor talentati,iar marile nume ale Stelei s-ar implica alaturi de actualii fotbalisti si stadioanele ar fi pline,problema financiara ar fi rezolvata.HAI STEAUA.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*