Ultimele Știri

Furtună în PSD! Şova, Ghiţă şi Vanghelie suspendaţi din toate funcţiile

În urma „Stenogramelor DNA” s-a declanşat furtuna în jurul Partidului Social Democrat. PSD a fost zguduit şi de un scandal puternic pornit  de la un conflict intern şi îi are ca actori pe greii de stânga, Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă. 

Între Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă există un conflict mocnit, încă de la alegerile unde prietenul Ghiţă ar fi măsluit voturile, care au dus la preluarea funcţiei de preşedinte al partidului, de către Victor Ponta. Marian Vanghelie i-a înjurat şi ameninţat pe paparazzi trimişi de Sebi Ghiţă să îl urmărească, şi a ameninţat că îl bagă la puşcărie pe Ghiţă, dar a făcut şi o remarcă la adresa premierului, Ponta. 

Dan Şova s-a făcut remarcat prin convorbirile cu Viorel Hrebenciuc unde aceştia negociau modificarea unor legi şi preluarea funcţiei de conducere în cadrul PSD. Se pare că aceste conflicte şi „stenograme dureroase” i-au adus un mare prejudiciu de imagine prezidenţiabilului Ponta, care a încercat să îşi spele puţin imaginea prin acţiuni dure în cadrul partidului. 

Victor Ponta,  a încercat să îl imite pe Ion Iliescu şi a fost ieri drastic în luarea deciziilor, în cadrul partidului. După şedinţa Biroului Permanent Naţional, acesta, a anunţat, că Dan Şova, Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă sunt suspendaţi din toate funcţiile deţinute în partid.

Dan Şova a fost suspendat din funcţia de vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PSD, Marian Vanghelie din funcţia de vicepreşedinte, iar Sebastian Ghiţă din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD online, în virtutea căreia făcea parte din CExN al PSD.

„Este foarte clar că există prejudicii de imagine, că oamenii aceştia sunt colegii noştri, dar trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru lucruri care nu au de a face cu campania electorală în mod direct şi că, din acest punct de vedere, sunt suspendaţi din toate funcţiile din partid. Este o decizie pe care a luat-o Biroul Permanent Naţional. Evident că am propus acest lucru şi am discutat cu aceşti colegi ai mei, pentru că vreau ca PSD să fie, în continuare, cel mai puternic partid din ţară şi cel mai disciplinat, mai ordonat şi cel mai responsabil”, a declarat Ponta, în conferinţa de presă organizată după şedinţa BPN al PSD.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*