Furnizarea apei reci, sistată în 11 localităţi din judeţul Hunedoara, inclusiv la Deva, din cauză că apa era tulbure

  • Adrian Marinescu
  • 25 martie 2016
  • Local
apa murdara

Furnizarea apei reci este sistată, vineri, în unsprezece localităţi din judeţul Hunedoara, între care şi municipiul Deva, din cauză că apa era tulbure, reprezentanţii companiei de apă lucrând la spălarea reţelei pe o lungime de 37 de kilometri.

Purtătorul de cuvânt al SC Apa Prod SA Deva, Andreea Morogan, a declarat, pentru News.ro, că în unsprezece localităţi din judeţul Hunedoara s-a înregistrat o turbiditate ridicată a apei, din localitatea Sântămăria-Orlea până în municipiul Deva.

„S-a înregistrat o turbiditate ridicată a apei de la Sântămăria-Orlea până în municipiul Deva, iar din această cauză s-a decis sistarea furnizării apei către populaţie. Lucrătorii noştri fac spălări de reţele pe întreaga lungime afectată, adică pe o lungime de 37 de kilometri. Un număr de 11 localităţi sunt afectate”, a spus Andreea Morogan.

Pe site-ul companiei, se arată furnizarea apei reci a fost sistată în localităţile Deva, Călan, Călan-Oraşul Nou, Batiz, Băcia, Tâmpa, Simeria, Simeria Veche, Mintia, Veţel, Herepeia, din cauza valorilor parametrilor de potabilitate.

Potrivit lui Morogan, se estimează că furnizarea apei reci va fi reluată în cursul zilei de vineri.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *