Ultimele Știri

Fugarul Ponta anunță TVA de 19% până la 1 ianuarie

Victor-Ponta_guvern

Victor Ponta anunță din Turcia scăderea TVA la 19% până la 1 ianuarie 2016. Premierul autosuspendat Victor Ponta a făcut acest anunț pe Facebook în urma vizitei colegilor săi Nicu Bănicioiu și Eugen Teodorovici.  

Ce a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook despre reducerea TVA:

„În această după-amiază m-au vizitat colegii mei Nicu Bănicioiu și Eugen Teodorovici! Două lucruri extrem de importante pe care le-am discutat și pentru care ne batem în zilele următoare:

1) miercuri deputații Coaliției PSD-UNPR-ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal în forma aprobată în Guvern cu o singură modificare – reducerea cotei standard de TVA să fie la 19% (nu 20%) – astfel închidem și simbolic dezastrul produs în 2010. Avem spațiu fiscal bugetar predictibil și asigurăm un important consens politic (PNL a anunțat că votează Codul dacă facem 19% în loc de 20%). Am discutat și este clar posibil ca reducerea TVA să intre în vigoare înainte de 1 ianuarie!

2) de la 1 iulie intră în vigoare scăderea prețurilor la medicamente cu 20% – o măsură în sprijinul a milioane de români realizată cu mari eforturi de către Guvernul României.

Ca de fiecare dată în ultimii 3 ani noi muncim pentru a îndrepta relele trecutului și a face mai bună viața românilor / ceilalți fac scandal și sunt iresponsabili!!!”

Premierul Ponta s-a autosuspendat astăzi din funcție pentru o perioadă de 28 de zile și l-a numit interimar pe Gabriel Oprea, deși numirea trebuie făcută de președintele României și nu de către premier. 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Fugarul Ponta anunță TVA de 19% până la 1 ianuarie

  1. o masura excelenta, reducerea tva, facuta praf si pulbere de un imbecil ca ponta.
    reducerea se anunta cu o saptamina inainte fara a face valuri propagandistice ca sa aiba efect in piata, altfel poti sa o arunci la gunoi asa cum s-a intimplat la mincare. Pentru reglare mai dureaza cel putin jumatate de an sau poate niciodata daca piata e controlata in mare parte de monopoluri asa cum se intimpla in Romania.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*