Ultimele Știri

Frații Mararu, condamnați la 27 de ani pentru asasinat la comandă

fratii-mararu

Celebrii interlopi din Piatra Neamț, Bogdan și Răzvan Mararu au fost condamnați la 27 de ani de închisoare adunați pentru asasinatul la comandă din cartierul Vitan.

Fraţii Anton-Bogdan şi Nicolae-Răzvan Mararu au fost condamnaţi, marţi, la 15 ani, respectiv 12 ani de închisoare, în legătură cu atentatul din cartierul bucureştean Vitan, ei fiind obligaţi de instanţă să achite daune morale de 300.000 de euro şi despăgubiri materiale de 20.000 de euro.

Datorită relațiilor de cumetrie cu interlopii de peste Prut frații Mararu au tocmit un asasin plătit, Vitalie Proca, să îl elimine pe adversarul acestora Puiu Mironescu. Vitalie Proca a greșit ținta și l-a împuşcat în cap şi în piept, cu un automat Kalaşnikov şi un pistol Makarov, pe Răzvan Isăilă, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost dus atunci la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost salvat după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Proca a fost prins la Moscova, cu sprijinul Poliţiei din Rusia, Italia, Moldova şi Scotland Yard, el fiind căutat după ce în primăvara anului 2012 a comis pe teritoriul Marii Britanii o faptă similară.vitalie procaVitalie Proca arestat

În acelaşi timp, pentru prinderea acestuia, au colaborat la nivel naţional Poliţia Capitalei, SRI, Direcţia Operaţiuni Speciale, Direcţia de Investigaţii Criminale din IGPR şi Interpol.

Vitalie Proca este acuzat şi de Scotland Yard, pentru o tentativă de omor asupra bancherului rus German Gorbunţov, pe care basarabeanul l-a împuşcat, de şase ori, la Londra, cu o armă semiautomată.

Interlopul Puiu Mironescu nu s-a lăsat mai prejos și a comandat un asasinat la comandă cu bombă împotriva fraților Mararu. Serviciul Român de Informații a reușit să îi prindă în flagrant pe cei care plasau bomba sub mașina fraților Mararu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*