Ultimele Știri

Franța sprijină valorile familiei tradiționale!

Peste 500.000 de oponenți ai căsătoriei între persoane de același sex au invadat străzile din Paris și Bordeaux  într-un marș împotriva reproducerii asistate medical pentru cuplurile de homosexuali.

„Protestăm pentru că exploatarea femeilor este intolerabilă, iar  copilul nu este un obiect. Toți copiii au nevoie de un tată și o mamă”, acesta a fost anunțul  manifestanților  care  îndemnau  oamenii să iasă și să sprijine” valorile familiei tradiționale. ”

Într-o încercare de a calma protestatarii înainte de manifestație, prim-ministrul  Franței, Manuel Valls, a declarat că „mamele-surogat sunt  și vor rămâne interzise în Franța”.

Organizatorul demonstrațiilor a declarat  că metodele de reproducere asistată  trebuie să fie „interzise cu orice preț.” Grupul a organizat o serie de proteste masive din noiembrie 2012, când primul guvernul francez a introdus legea căsătoriilor între persoane de același sex.

Protestele au  luat amploare după ce președintele Francois Hollande a semnat   proiectul de lege pentru  căsătoria gay, pe 18 mai  2013.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*