Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Suporterii români ‘s-au bătut ca chiorii’! Iar s-au făcut de râs la meciul cu Ungaria

Suporterii români ne-au făcut din nou de râs în deplasarea de la Budapesta, unde cele două grupări rivale Sud Steaua și PCH Dinamo și-au împărțit în voie pumni și picioare. 

Cum era de așteptat cele două grupări nu  s-au putut abține nici la meciul cu Ungaria, scena nefiind singulară. La meciul de pe Arena Națională cele două grupări și-au mai dat în petec și s-au bătut spre dezamăgirea celorlalte grupuri ultra venite din țară. Între suporterii români nu există unitate, asta o putem spune clar.

Ei nu pot fi numiți fanii naționalei României. Ei sunt doar suporterii unor echipe de club. De altfel la meciurile naționalei vin îmbrăcați în tricourile de grup pentru a demonstra cine e mai tare și cine e mai mare. Poate mulți mă vor critica pentru acest text, dar oamenii sunt niște imbecili fără creier, pentru ei există doar bătaia.

Hungary – Romania 04.09.15 fight between romanian fans

Posted by European Ultras on 4 Septembrie 2015

Vânătoru''- Dinamo

Vânătoru”- Dinamo

 

Înțelegem fenomenul ultra, dar și bătaia are rostul ei. Dacă sunt așa smardoi să o facă între ei nu de față cu o țară întreagă să ne facem de râs și în fața celor mai mari rivali, ungurii. Se pare că de această dată și ungurii au vrut să arate că sunt la fel de proști și imbecili precum românii și s-au bătut între ei înainte de startul partidei, apoi după meci s-au ciocnit cu forțele de ordine. Deci problema nu e singulară.

Nu va exista unitate între suporterii români atâta timp cât nu va exista onoare și demnitate.

Incidentele dintre steliști si dinamoviști (video 1)

Posted by Oastea Fiară on 4 Septembrie 2015

 

marotria


maro4

magyarroman_cikkbe

maro1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*