Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Relația judecătorului CCR, Toni Greblă, cu famila interlopului Dan Goeru

toni grebla

Judecătorul Curții Constituționale, Toni Greblă, a fost cunoscut pentru relațiile sale cu oameni din lumea interlopă, dar și legăturile cu oameni de afaceri controversați.

Judecătorul CCR a fost adus cu mandat la DNA pentru trafic de influență, acesta ar fi luat o mită de 56.000 de euro de la Ion Bîrcină, cunoscut în lumea interlopă ca Dan Goeru.

Dan Goeru este un fel de Bercea Mondial al județului Gorj, iar fostul senator PSD a participat la diferite cumetrii și evenimente organizate de familia interlopului, acesta fiind și nașul lui Ion Bîrcină.

646x404

Relația lui Toni Greblă cu Dan Goeru, pe numele său adevărat Ion Bîrcină are ștate vechi, iar cumetria dintre interlopul de etnie romă  și fostul senator era destul de cunoscută la nivel local. La eliberarea interlopului din închisoare pentru acuzații de mărturie mincinoasă privind fapte de cămătărie, Toni Greblă a trimis o mașină cu însemnele Senatului României  pentru a-l aduce acasă. Șoția senatorului, avocata Mihaela Greblă, l-a reprezentat pe Dan Goeru în respectivul dosar.

eliberare-barcina

Bîrcină a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, în prima instanță, în dosarul fostului deputat UDMR Olosz Gergely, căruia i-a dat șpagă 500.000 de euro. Interlopul este cunoscut ca un sponsor local al Partidului Social Democrat.

„Niște oameni deosebiți”, spunea Greblă despre Goeru și familia sa.

s560x316_Toni_Grebla
O altă controvesă legată de Greblă e apariția sa în stenogramele din dosarul liderului minerilor din Gorj, Marin Condescu. Procurorii au scris că acesta din urmă i-ar fi cerut intervenția lui Greblă în dosarul său de spălare de bani, însă nu a apărut nimic care să îl incrimineze pe fostul senator PSD.

Video – Toni Greblă la nunta lui Damin Goeru

Sursă video: Stirile ProTV

Toni Greblă a fost unul dintre cei mai mari susținători ai proiectului cu cianuri de la Roșia Montană, acesta a semnat modificările la Legea minelor, care permiteau exploatarea de către compania canadiană. 

01-atac

nunta

nunta3

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*