Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Prizonieri la frontieră, nimeni nu mai trece

Circa 1000 de imigranți sunt blocați la frontiera Ungariei cu Serbia în punctul de trecere de la Roszke. Imigranții anunță că nu au nicio soluție și vor intra în greva foamei. 

Aceștia se află în zona de liberă-trecere a frontierei sârbo-maghiare. Autoritățile din Serbia anunță la rândul lor că nu îi pot ridica pe imigranți de la frontieră și că vor mobiliza la rândul lor armata dacă situația va degenera. Poliția maghiară încearcă să îndepărteze jurnaliștii de linia de frontieră, pe motiv că astfel le este protejată integritatea fizică.

Autoritățile sârbe nu oferă nici un ajutor și stau la distanță de grupul de imigranți. Oamenii se plâng că nu au apă și alimente fiind prizonieri la frontieră în jocul celor două state. La amiază 100 de persoane au intrat în greva foamei și au scris pe coli de hârtie: fără apă, fără mâncare, până deschideți granița.

Ungaria a mobilizat armata și forțe impresionante de poliție, inclusiv elicoptere pentru a păzi frontiera cu Serbia. Toți cei care au încercat să treacă ilegal frontiera au fost arestați de poliția maghiară. Persoanele reținute riscă pedepse de la 1 la 3 ani de închisoare.

menekultek_roszke_tomeg

menekultek_roszke_skandalas

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on FOTO/VIDEO: Prizonieri la frontieră, nimeni nu mai trece

  1. lalendeanu iilie // 15 septembrie 2015 at 19:27 // Răspunde

    SI cna te gadesti ca boszgor vine de la fara tara…

  2. Te-ai trezit vorbind,analfabetule?De cand se scrie Ilie cu doi i?Invata sa scrii corect daca esti mare nationalist…

  3. te simți jignita Daniela!! Analfabet neanalfabet este roman si sint mândru de el nu un jeg de bozgor sau bozgoroaica ca tine!! Mars. Zdreanta !!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*