Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Am fumat ”Maria”, nu este un viciu ci doar un obicei prost

Președintele Statelor Unite ale Americi a fost surprins în diferite ipostaze în care pare puțin vesel și schimbat la față, efecte care apar în urma consumului de marijuana.

Cel mai amuzant moment a avut loc într-un interviu realizat de Bob Costas cu Barack Obama înaintea deschiderii Jocurilor de Iarnă de la Sochi. Președintele SUA prezenta semne ale consumului de marijuana, fapt ce îl amuza și pe ziarist. 

 

Barack Obama a recunosct faptul că în tinerețe consuma frecvent marijuana. „După cum știți am fumat „Maria”, când eram copil, nu este un viciu ci doar un obicei prost, nu foarte diferit de fumatul ţigărilor”, a declarat Barack Obama într-un interviu pentru „The New Yorker”. Obama consideră consumul acestei substanțe un „obicei prost”, dar nu crede că poate fi mai periculoasă decât alcoolul.

obama-marihuana-actual--644x362

Remarcile făcute de președintele Obama în privința consumului de marijuana au provocat reacții în cadrul departamentului de Justiție american, în ideea că ar submina legile naționale antidrog. Marijuana a fost legalizată în Colorado și Washington prin referendum, dar marijuana rămâne o substanță aflată sub control – împreună cu heroina și ecstasy-ul – în conformitate cu legea federală americană.

În timp ce Departamentul de Justiție a declarat anul trecut că nu va contesta legalizarea marijuanei în Colorado și Washington, Casa Albă a subliniat că domnul Obama nu favorizează modificarea normelor federale prin prisma afirmațiilor sale.

Chiar dacă a înaintat în vârstă se pare că președintele SUA nu a scăpat de ”prostul obicei” de a fuma ”Maria”.

thenug-VQ0Io9rbLY

barak_obama_smoking

enhanced-buzz-14557-1337108149-0

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*