Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Merkel, Hollande, Poroșenko și Putin, la Minsk

summit Minsk
Update: 23:20 – Semnarea acordului de pace ar putea ave loc mâine afirmă Serghei Lavrov. Discuțiile de la Minsk vor  continua mâine dimineață pentru găsirea unei soluții politice la războiul din Ucraina, a declarat ministrul adjunct de externe al Rusiei, Grigory Karasin.
Update 23:10 – Negocierile liderilor grupului Normandia 4 avansează în mod ‘activ, mai bine decât super’, a declarat ministrul de Externe rus Serghei Lavrov. Consultantul principal pe politici externe al președintelui Vladimir Putin, Yury Ushakov, a descris discuțiile ca fiind ‘destul de intense’.

Cancelarul german Angela Merkel și președintele francez Francois Hollande au avut o discuție secretă la bordul avionului cancelarului german pe aeroportul din Minsk  înainte de discuțiile cu Vladimir Putin. Se pare că cei doi lideri au stabilit ultimele detalii pentru planul de pace pentru Ucraina.

Cei doi lideri europeni au plecat apoi cu aceeași mașină  având steagurile Germaniei și Franței pe ea. O sursă din delegația franceză a spus că Hollande, Merkel și Poroșenko vor organiza o „discuție scurtă” înainte de întâlnirea cu liderul rus Vladimir Putin.

putin

Liderii Rusiei, Ucrainei, Germaniei și Franței s-au întrunit în tentativa de a încerca să stabilească un armistițiu pentru a pune capăt conflictului insurgent rus care a provocat moartea a peste 5200 de oameni, rănirea și mutilarea a câtorva zeci de mii, iar peste un milion de oameni au fost nevoiți să își părăseacă locuințele din calea războiului care a început în aprilie 2014.

summit

Liderii celor patru state au ajuns la un numitor comun și vor semna un document final la sfârșitul întâlnirii de la Minsk. Încă nu se cunosc date despre documentul care va fi semnat, dar ministrul de Externe al Belarusului afirmă că discuțiile sunt constructive.

Minsk

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on FOTO/VIDEO: Merkel, Hollande, Poroșenko și Putin, la Minsk

  1. Mâncați căcat…dezbaterea încă are loc. De unde ați luat asemenea informații? cele mai mari televiziuni care sunt în măsură să scrie ceva despre asta nu spun nimic iar voi veniți cu „news” asemenea articol? și cel care a scris articolul e de asemenea de căcat

  2. Din punctul meu de vedere a sa fie foarte greu de inteles cu adevarat ceea ce se intampla acasa cu toata mass media , cam toti sunt inchisi… nu?

  3. pacat ca media ne abureste cum vor ei…e clar detin televiziunea mondiala nu trebuie crezut nimic…cica pace…de unde stiti ca nu vb de un razboi planuit si poate nu e vorba de unul pentru teritorii ci pentru diminuarea populatiei europei…CONSUMATORI 1000000000000% PIATA DE PRODUCTIE,ECONOMIE 0000000000000000% FATA DE CONSUM…PROSTII ABEREAZA CE HABAR NU AU…PACAT…SA AJUTE DOMNU OAMENII DE PE PAMANTU ASTA CA APROAPE TARE E SFARSITU,,,

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*