Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Vladimir Putin joacă murdar! Blindatele din Crimeea, mobilizate la granița cu Ucraina

Vladimir Putin

Se pare că pacea stabilită la Minsk rămâne doar la stadiul de vis, chiar mai rău de atât luptele continuă cu o dârzenie nemaiîntâlnită. În ultimele 24 de ore peste 26 de persoane au fost ucise și alte zeci au fost rănite.

Vladimir Putin se pare că joacă murdar și mai mult de atât  se pare că vrea să invadeze Ucraina dinspre Crimeea ocupată în primăvara anului 2014. Unitățile militare din Crimeea au fost mobilizate și zeci de vehicule blindate, tancuri și armament greu se îndreaptă spre granița cu Ucraina chiar acum la 12 ore înainte de intrarea în vigoare a pactului de la Minsk. 

Președintele ucrainean Petro Poroșenko afirmă că pacea de la Minsk este în mare pericol. 

„După ceea ce am realizat la Minsk, nu este vorba doar despre bombardarea unor ucraineni şi cartiere locuite, ci este vorba despre un atac asupra rezultatelor noastre de la Minsk, fără explicaţii”, a declarat vineri Poroşenko, citat de BBC News Online.

„Din nefericire, după (negocierile de la) Minsk, operaţiunile ofensive ale Rusiei s-au intensificat”, a acuzat el.

În regiunea Rostov – Don au loc de asemenea mișcări de trupe, iar convoaie cu armament greu și lansatoare de rachete au fost observate îndreptându-se spre zona ocupată de separatiști, Donbas.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on FOTO/VIDEO: Vladimir Putin joacă murdar! Blindatele din Crimeea, mobilizate la granița cu Ucraina

  1. Putin se poarta cu Merkel, Holande si Porosenco, ca seful de banda care intra in gospodaria care trebuie jefuita, si tine de vorba pe stapan si pe musafiri, in timp ce banda opereaza, pe nebagate seama, astfel ca la sfarsitul vizitei, sa se arate, neputincios ca nu va putea sa determine pe cei din banda, sa restitue, ceeace si-au insusit deja.
    Adaug pentru sustinerea acestei teze, practica ruseasca si a URSS, de a nu fi cedat practic niciun teritoriu pe care l-au cotropit, decat in cazuri de forta majora (vezi cazul Basarabiei), cu gandul ca sa fie recucerit cu prima ocazie.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*