Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Invazia continuă în Ungaria

imigranti

Autoritățile ungare au ajuns într-o situație disperată și nu mai pot face față invaziei necontrolate de la frontiera sârbă. Peste 2000 de imigranți au intrat ilegal în Ungaria în cursul zilei de joi. 

Autoritățile ungare se mai confruntă în acest moment și cu bande de crimă organzată, specializate în traficul de persoane. Traficanții profită de disperarea imigranților și caută să îi jefuiască de bunuri și bani în schimbul promisiunii unui transport către Austria sau Germania. 

În cazul celor 71 de imigranți descoperiți morți într-un tir pe o autostradă din Austria, poliția ungară s-a mobilizat exemplar și a arestat trei persoane, toate de origine bulgară. Cei trei cetățeni bulgari au înmatriculat tirul în Ungaria.

La Roszke situația a devenit disperată, iar poliția maghiară nu mai face înregistrări și amprentări. Imigranții s-au certat cu ofițerii de poliție maghiari și le-au cerut să îi lase să meargă la Budapesta pentru a lua un tren către Austria sau Germania. 

Datorită numărului mare de oameni, poliția maghiară i-a lăsat pe imigranți să plece pe jos către Budapesta după câteva ore de negocieri. Coloane de imigranți au plecat în valuri spre Budapesta în cursul nopții.

Imigranții sunt foarte pașnici și nu vor decât să părăsească Ungaria în cel mai scurt timp. Autoritățile ungare au declarat că de la începutul anului în Ungaria au intrat peste 140.000 de imigranți, majoritatea provenind din Siria.

nyugati_menekult_migrans_5

nyugati_1-760x506

nyugati_4-760x506

nyugati_5-760x506

TOPSHOTS-HUNGARY-SERBIA-EU-MIGRANTS

TOPSHOTS-HUNGARY-SERBIA-EU-MIGRANTS

HUNGARY-SERBIA-EU-MIGRANTS

Röszke, 2015. augusztus 27. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Röszke, 2015. augusztus 27.
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*