Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Austria a fost luată cu asalt de imigranți! Autostrada M1 este blocată

imigranti

Guvernul maghiar a decis să pună capăt tensiunilor dintre forțele de ordine și imigranții care au umplut taberele și gara Keleti din Budapesta. 

Poliția maghiară îi urcă pe imigranți din taberele de la Roszke, Debrețin și Bicske în autocare și îi transportă la frontiera austriacă. Migranții din gara Keleti au pornit pe jos spre Austria pe autostrada M1. Aceștia au mers pe banda de urgență a autostrăzii M1, fiind escortați de poliția maghiară.

În cursul nopții zeci de  autocare cu imigranți au plecat din tabere și din fața gării Keleti cu ajutorul statului maghiar.

„Nu-i vom abandona pe aceşti oameni”, a declarat în noaptea de vineri spre sâmbătă cancelarul austriac social-democrat Werner Faymann.

Unda verde din partea Vienei în vederea primirii refugiaţilor a fost dată la miezul nopţii, „văzând situaţia de urgenţă”, după consultări cu cancelarul german Angela Merkel şi premierul ungur Viktor Orban.

Prin acordul tacit dintre Ungaria, Germania și Austria au fost încălcate tratatele Uniunii Europene, respectiv tratatul de la Dublin și tratatul Spațiului Schengen.  

„Trebuie să deschidem ochii, să vedem cât de dramatică este situaţia. Sper ca lumea să realizeze că nu mai putem continua aşa. Este nevoie de un răspuns european. Statele nu mai pot fi lăsate singure. Ungaria, dar şi altele nu pot soluţiona singure această chestiune”, a declarat Sebastian Kurz, ministrul de Externe al Austriei.

La această oră tabăra de la Roszke este eliberată. Miile de imigranți sunt urcate în autocare cu dedestinația Austria. Toată operațiunea este supravegheată de forțele speciale ale poliției maghiare. Toate trenurile internaționale au fost repuse în circulație de autoritățile maghiare. 

Prin această acțiune a fost deschisă cutia Pandorei. Odată cu deschiderea frontierelor, alte zeci de mii de imigranți vor căuta să intre în Europa. Nimic nu va putea opri valurile de imigranți. Autoritățile maghiare au început construcția celei mai mari tabere de imigranți la frontiera cu Serbia la Rozske.

Galerie Foto:

_85381323_028868073-1

 

_85381811_028870136-1

keleti1

keleti2

BOT_7439-copy

BOT_7502-copy

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on FOTO/VIDEO: Austria a fost luată cu asalt de imigranți! Autostrada M1 este blocată

  1. Tuturor celor care cad in plasa de mila a invadatorilor musulmani le amintesc sa vizioneze video-uri de pe YouTube ca sa vada ce nenorociri au facut si inca fac islamicii in alte tari….. Nu are Europa locuri de munca pt europeni, dar sa-I mai luam in carca pe tiganii musulmani!! Nu vezi ce fac nenorocitii astia de musulmani ? De unde au toti celulare??? cum de sunt atat de bine organizati?? Unde s-a mai pomenit sa emigrezi in turme de zeci si sute de mii?? De ce Europa si nu tarile lor vecine??? Nici o Tara bogata vecina nu a primit nici 1 musulman !!! si au posibilitati!! Europa nu trebuia sa ajunga niciodata o comunitate unde un grup de oligarhi sa decida viata la milioane de oameni. Fiecare tara trebuia sa ramina independenta de celalalta, cu legile ei, sa se guverneze singura, sa faca export cu celelalte tari si sa se mentina cultura specifica fiecareI natii. Uitati ce s-a intamplat si cu invazia musulmana!!!!!! Toti suferim consecintele acum iar daca nu ne vom uni si no sa-i blocam pe invadatori v-om fi ucisi de ei. Bravo Tarilor din Visad ca au blocat trecerea lor. Astia numai emigranti nu sunt. Uit ati-va ce se intamplat in celelalte tari care au primit musulmani!!!!! Numai crime, violuri, batai, denigrare a femeilor, bombe, raliuri, distrugeri de proprietati, etc…asta ne trebuie noua romanilor ? de fapt si restului lumii ? Uniti-va europenilor si aruncatii Afara din Europa inapoi in mediul lor !!! Nu aveam destul pt. noi, darmite sa mai vina si animalele astea pe teritoriul nostru. Treziti-va oameni buni, lasati deoparte politetea!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*