Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Armata rusă se mută la granița cu Ucraina

Un jurnalist Reuters a raportat faptul că armata rusă aduce armament greu la granița cu Ucraina inclusiv lansatoare de rachete Grad și Hurricane.

Fotografiile realizate de jurnalistul Reuters prezintă un tren marfar încărcat cu tancuri în orașul rus Matveyev Kurgan, aflat la granița cu Ucraina, la o zi după ce au fost instalate sistemele de rachete „Hurricane” în zonă. Tancurile au fost puse în mișcare în apropierea gării din Matveyev Kurgan și au plecat în convoi, marți, spre granița cu Ucraina. 

Sosirea convoielor de tancuri este privită fără îndoială ca o creștere a agresiunii ruse asupra Ucrainei, care de la intrarea în vigoare a pactului de la Minsk i-a înarmat continuu pe separatiști. În ultimele zile au avut loc confruntări sporadice în orașele Shyrokyne și Gorlovka, în urma cărora 3 civili și-au pierdut viața. 

«Правий сектор» зняв на відео спецоперацію зі знищення опорного пункту бойовиків

Posted by hromadske.tv on 28 Mai 2015

 

Atitudinea Rusiei devine din ce în ce mai amenințătoare în contrapartidă la exercițiile militare desfășurate de NATO în România și Țările Baltice. Separatiștii ruși atacă sporadic punctele de control ucrainene, astfel putem avea parte de o redeschidere oficială a războiului în estul Ucrainei. 

20150527-lo-anh-doan-xe-tang-nga-hien-dien-gan-bien-gioi-voi-ukraine-2

GaGnxFA

16331

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*