Ultimele Știri

FOTO/Parada Gay de la Ierusalim: Un evreu a înjunghiat 6 participanți

Parada Gay de la Ierusalim s-a soldat cu înjunghierea a șase participanți la evenimentul dedicat persoanelor din comunitatea LGBT. 

Un evreu ultra-ortodox a înjunghiat șase participanți, a declarat un oficial al poliției locale. La parada gay din Ierusalim au participat circa 5000 de persoane, iar atacul a luat prin surprindere forțele de ordine. 

„Am văzut un tânăr ultra-ortodox care înjunghia pe toată lumea. Am auzit oamenii țipând, apoi toată lumea a fugit pentru a se salva, și erau oameni însângerați pe jos.” – a declarat un martor, Shai Aviyor, pentru Canalul 2.

 Alți martori au declarat la Canalul 2 că un om s-a grăbit să intre în marș și a înjunghiat mai multe persoane înainte ca poliția să îl aresteze.

Purtătoarea de cuvânt a poliției, Luba Samri, a spus că presupusul atacator, Yishai Schlissel, a fost recent eliberat din închisoare după ce a ispășit o pedeapsă similară pentru un atac la un eveniment din 2005. Rapoartele mass-media au declarat ca atacatorul s-a ascuns într-un supermarket din apropiere și a sărit să atace când a apărut coloana de manifestanți.

Eli Bin, reprezentant al serviciu de urgență al Israelului, a declarat că șase tineri au fost răniți, doi dintre ei grav.

An Orthodox Jewish assailant stabs participants at an annual gay pride parade, wounding six, in Jerusalem on Thursday, police and witnesses said

An Orthodox Jewish assailant (C) stabs participants at an annual gay pride parade, wounding six, in Jerusalem on Thursday, police and witnesses said

A participant of an annual gay pride parade is treated after an Orthodox Jewish assailant stabbed and injured six participants in Jerusalem on Thursday, police and witnesses said

People detain after disarming an Orthodox Jewish assailant, after he stabbed and injured six participants of an annual gay pride parade in Jerusalem on Thursday, police and witnesses said

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*