Ultimele Știri

FOTO: Violenţe la Hong Kong!

Câteva sute de oameni, simpatizanţi ai regimului de la Beijing, au atacat protestatarii pro-democraţie din Hong Kong. Aceştia au venit mascaţi,  înarmaţi cu răngi şi instrumente de tăiere, pentru a îndepărta baricadele, care blocheză de aproape două săptămâni cartierul financiar.

A policeman removes an anti-Occupy Central protester from the main protest site in Admiralty in Hong Kong

Șoferii de taxi s-au adunat în număr mare în faţa  unei baricade de pe un bulevard central şi au cerut încetarea protestelor. Taximetriştii sunt furioşi pentru că nu au putut lucra din cauza protestelor. Sute de polițiști au fos mobilizaţi în stradă pentru a demonta baricadele care blocau principalele artere din centrul financiar al Asiei.

1

Poliţiştii au declarat că protestatarii pot rămâne în stradă dar nu mai au voie să construiască baricade.  Protestatarii spun la rândul lor că au fost atacaţi de membri ai triadelor care au o înţelegere nescrisă cu membri importanţi din guvernul comunist de la Beijing.

Hong Kong este un butoi cu pulbere care poate exploda oricând, iar acţiunile guvernului chinez pot duce la vărsări de sânge în stradă.

(Triade – organizaţie mafiotă chineză)

A office worker rushes to join pro-democracy protesters as they attempt to reinforce their barricades, as anti-Occupy Central protesters try to remove the road blocks, in the Central financial district in Hong Kong
2

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*