Ultimele Știri

FOTO/ VIDEO: Tânără, model, bătută zilnic de soț din ziua nunții. Bărbatul a filmat abuzurile ca să se „laude”

O filmare tulburătoare, cu o tânără, model, plină de vânătăi, care își ridică brațele în încercarea disperată de a se apăra de soțul violent, a fost publicată pe internet.

Berenger Rose, 27 de ani, din Sydney, Australia, își protejează chipul cu brațele, în timp ce-și imploră soțul, Shane Cuthbert, 25 de ani, să nu-i mai facă rău. Bărbatul și-a filmat soția maltratată, care plângea și se ruga de el să nu mai fie bătută, iar apoi a trimis înregistrarea prietenilor, ca distracție, relatează Current Affair.

foto 3

„Te rog oprește-te, mă rănești”, spune femeie plângând, ăn timp ce-și ridică brațele și își strânge lângă corp picioarele pline de vânătăi.

Pe aceeași înregistrare, bărbatul este auzit cum își ironizează sotia: „Berenger Rose, model de copertă”.

foto 4

Soțul ei, Shane Cuthbert

Tânăra de 27 de ani spune că soțul ei a devenit violent anul trecut, imediat după ce s-au căsătorit.

foto 5

În emisiunea tv, a povestit că timp de șase luni a fost bătută aproape în fiecare zi. În afară violențelor fizice, bărbatul a ținut-o tot timpul sub control, ea neavând voie să răspundă la propriul telefon. În plus, a fost sechestrată de bărbat în casă în majoritatea timpului.

foto 1

foto 2

În tot acest interval, femeia nu a avut curajul să-și reclame soțul la poliție, pentru că i-a fost frică de răzbunare. Însă Shane Cuthbert a fost reținut de poliție după ce filmarea pe care chiar el a făcut-o a apărut pe internet.

Berenger Rose este un model cunoscut și apreciat în Australia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*