Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Inundații teribile în Georgia

Hipopotam pe străzi în Tbilisi

Ploile torențiale au devastat orașul Tbilisi. Cel puţin 12 persoane au murit şi alte 24 sunt date dispărute în urma inundaţiilor din capitala Georgiei.

Râul care trece prin capitala georgiană, Vera a spart malurile în urma ploilor masive de vineri și sâmbătă și a inundat subsolurile a sute de case. Pe lângă aceste pagube imense, inundațiile au afectat și grădina zoologică din oraș, de unde au evadat șase lei, șase tigri, șapte urși și 13 lupi, un aligator și un jaguar  Martorii au văzut cum pe străzile orașului se plimbau un hipopotam și un crocodil.

Crocodil pe străzi în Tbilisi

Hipopotam pe străzi în Tbilisi

Premierul georgian Irakli Garibaşvili a sfătuit locuitorii din Tbilisi să rămână în locuinţe până când vor fi găsite toate animalele. Forţe speciale au fost mobilizate pentru tranchilizarea sau uciderea lor în situaţii extreme, însă oamenii acuză că poliţia deschide focul în mod nejustificat asupra animalelor.

„Shumba al nostru nu mai este. A fost găsit împuşcat în cap. Vă rugăm, dacă vedeţi undeva un animal, nu îl ucideţi! Chemaţi-ne!”, a transmis un reprezentant al grădinii zoologice.

Aproape complet a fost distrus azilul pentru câini fără stăpân, iar peste 22 de mii de locuitori din Tbilisi au rămas fără apă și curent electric.


Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*