Ultimele Știri

FOTO/VIDEO: Gândaci şi şobolani la Mega Image

mega image sobolani

Lanţul de supermarketuri Mega Image care a monopolizat piaţa din Bucureşti se confruntă cu probleme sanitare, după ce mai mulţi clienţi au sesizat gândaci printre produsele de patiserie şi chiar şobolani.

În magazinul Mega Image aflat pe strada Romancierilor, un cumpărător a observat cum gândacii se plimbă peste covrigi şi a postat un filmuleţ pe o reţea de socializare, iar alţi cumpărători au interacţionat în cadrul comentariilor şi de asemenea au postat fotografii din magazinele Mega Image din Titulescu sau Vitan, unde au descoperit gândaci şi sobolani.

MEGA IMAGE. Ce pot spune? Am o întrebare către direcțiune (nu către tine cel care te ocupi de administrarea contului de FB) de ce primii doi oameni în ordine ierarhică din magazinul respectiv tremurau când le-am arătat imaginile? De cine le este frică?

Posted by Costin Comba on lundi 25 mai 2015

 

Reacţia PR-iştilor de la Mega Image a venit promptă, însă lipsită de empatie sau nuanţe.

„Bună, am vizualizat imaginile şi în prezent sunt făcute verificări în magazin cu scopul soluţionării cât mai rapide. Ne pare rău pentru întâmplarea relatată şi îţi mulţumim pentru informare”, au comentat cei care se află în spatele imaginii Mega Image.

sobolan mega image

gandaci mega image

Mega Image a devenit în doi ani de zile cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 411 magazine în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Grupul belgian Delhaize, proprietarul Mega Image, tatonează terenul şi pentru o eventuală preluare a celor 85 de supermarketuri Billa de la grupul german Rewe, ceea ce înseamnă să retailerul cu gândaci şi şobolani se va răspândi în toată ţara.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*