Ultimele Știri

FOTO: Victorie și înfrângere pentru România la Fed Cup

halep fed cup galati

După primele două meciuri ale confruntării dintre România și Spania, scorul este egal, 1-1. Simona Halep a adus primul punct pentru echipă, scor  6-2, 6-1 contra Silviei Soler-Espinosa, iar Irina Begu a pierdut în fața Garbinei Muguruza cu 3-6, 3-6.

Simona Halep a câştigat fără emoții primul meci pentru echipa României, iberica Soler-Espinosa, locul 67 WTA, neavând nici o șansă în fața jucătoarei de la locul 3 mondial.

Halep a reuşit câte două break-uri în fiecare set şi datorită unui serviciu foarte bun a avut nevoie de puţin peste o oră pentru a aduce prima victorie de pe tabela de la Galați, scor 6-2, 6-1.

halep fed cup galati

TENIS FEMININ:ROMANIA-SPANIA, SIMONA HALEP-SILVIA SOLER ESPINOSA, FED CUP-GRUPA MONDIALA 2 (7.02.2015)

În al doilea meci, Irina Begu a avut un meci dificil cu Garbine Muguruza, cea mai bună jucătoare a Spaniei. Iberica de pe locul 26 WTA a câştigat partida în minimum de seturi, 6-3, 6-2, egalând situaţia de pe tabelă după prima zi.

Irinia Begu a avut un joc lipsit de consistenţă şi Muguruza a profitat de momentele mai slabe, reuşind trei break-uri şi s-a impus fără probleme într-un meci care a durat puţin peste o oră.

begu fed cup galati

Mâine va fi ziua decisivă a confruntării pentru a accede în Grupa Mondială, astfel că se vor disputa ultimele trei meciuri, dacă Simona Halep va juca împotriva Garbinei Muguruza, Begu o va întâlni pe Espinosa. Dacă nu se va decide până atunci învângătoare, atunci se va juca meciul de dublu.

Programul zilei de mâine,ora 12:00:

  1. Halep – Muguruza
  2. Begu – Espinosa
  3. Dulgheru/Niculescu – Garrigues/Arruabarrena

Deasemena, prezent la aceste meciuri a fost și preşedintele Klaus Iohannis, care s-a ţinut de promisiune şi a venit la Galaţi pentru a cânta imnul României alături de Simona Halep. 

klaus iohannis la fed cup galati

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*