Ultimele Știri

FOTO: Vedetele Salonului Auto de la Detroit

Coupeul Ford GT a reușit să devină cea mai importantă premieră de la NAIAS 2015, fiind printre puținele automobile despre existența căruia nu se știa din timp.

Acest supercar american impresionează atât prin motorul său V6 mai puternic de 600 de cai putere, cât și prin aspectul său care combină perfect aspectul clasic al GT-ului cu designul supercarurilor din secolul 21.

O altă premieră importantă a fost Acura/Honda NSX – supercarul ajuns la a doua generație abia la 8 ani distanță de la scoaterea din producție a primei generații. Mulți au așteptat cu sufletul la gură acest vehicul nipon, și acum putem în sfârșit să spunem că noul supercar este într-adevăr unul foarte frumos. Urmează să aflăm informații despre performanțele dinamice ale automobilului și să vedem cât de departe intenționează să ajungă cei de la Honda.

1

La expoziție s-au prezentat și germanii de la Audi, Mercedes-Benz și Porsche cu SUV-uri foarte importante, care în următoarele luni vor ajunge pe străzile orașelor din întreaga lume. Iar Cadillac ne-a arătat că are planuri serioase în ceea ce privește lupta cu tripleții Audi RS6/BMW M5/Mercedes S63 AMG, prezentând berlina CTS-V cu tocmai 640 de cai putere! Și Lexus va încerca să ademenească clienții acestui segment, doar că proiectul lor impresionează ceva mai puțin, fiind un GS F cu nici 500 de cai putere sub capotă.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*