Ultimele Știri

FOTO: Un tată a venit să depună flori la Munchen, în locul în care a fost ucis fiul său de 21 de ani. Cine sunt victimele atacului

Orașul Munchen a trăit, vineri seara, coșmarul unui atac armat sângeros. Un tânăr de doar 18 ani, cu dublă cetățenie, germană și iraniană, a deschis focul în apropierea unui centru comercial din oraș.

Opt din cele nouă persoane ucise în atacul de la Munchen aveau vârste cuprinse între 14 și 21 de ani.

Potrivit Der Spiegel, o singură persoană – o femeie – era mai în vârstă, având 45 de ani, a mai fost printre victimele sângerosului atac.

Sâmbătă dimineața, un bărbat împietrit de durere, a cărui fiu a murit în atac, a venit să depună flori la locul tragedie, cu poza copilului său în mână.

main

Sub poză, a scris de mână numele fiului – Zabergja Dijamant, data nașterii – 24 august 1995, locul nașterii – Munchen.

1

Autoritățile germane bănuiesc că atacatorul, cetățean iraniano-german de 18 ani, pe Nume David S., potrivit unor surse, sau Ali Sonboly, cum spun alte publicații online, ar fi încercat să atragă cât mai mulți tineri la restaurantul McDonald’s unde a avut loc atacul printr-un anunț publicitar fals prin care oferea meniuri gratuite clienților. Anunțul a fost publicat pe un cont fals de Facebook.

Sâmbătă la prânz, surse oficiale citate de presa germană, au transmis că în spital mai erau internați 16 răniți, trei dintre aceștia fiind în stare gravă.

2

4

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*