Ultimele Știri

FOTO: Un profesor din Marea Britanie, obligat să își dea jos hanoracul pentru că îi ofensa pe clienții unui pub. Ce scria pe el

barbat hanorac

Un profesor în vârstă de 32 de ani a avut parte de o întâmplare mai puțin obișnuită, barmanul l-a pus să își dea jos hanoracul. Acesta a rămas șocat atunci când angajatul unui pub dintr-un orășel de lângă Londra i-a cerut să își dea jos haina, care avea inscripționat pe spate numele bărbatului.

Numele profesorului este Nurul Islam, și de aici întreaga poveste.

Gestul chelnerului ar fi fost alimentat de reacțiile clienților, care s-au simțit ofensați de cuvântul „Islam”, după atentatul de la Nisa, în care 84 de oameni și-au pierdut viața și alți 303 au fost răniți, relatează Daily Mail.

„M-am simțit ca și cum nu aș putea să îmi spun numele în propria mea țară. Bunicul meu mi-a dat acest nume, a luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial împotriva tiraniei. Cred că și-a bătut joc de acest lucru. Era adult, trebuia să se fi informat și să nu fie atât de ignorant.” a declarat profesorul.

Nurul a mers la pub pentru a se vedea cu alți profesori. Toți fac parte dintr-un program educațional, iar în acea seară purtau hanorace cu numele lor inscripționate pe spate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*